Iepriekšēja fiziskā sagatavotība nav obligāta 0


A. Blaua ar pārliecību vēlas iedrošināt katru sievieti, kura, iespējams, vēl tikai apsver iespēju vai šaubās par savu sagatavotību, nebīties un atnākt uz savu pirmo “Pole Dance” nodarbību. Trenere stāsta, ka iesācēju kursus apmeklē gan sievietes, kuras nav nodarbojušās ar sportu pirms vai pēc bērniņa piedzimšanas, gan sievietes, kuras ar sportu iepriekš nav vispār nodarbojušās. Protams, iepriekšēja sporta pieredze var paātrināt progresu, taču ne vienmēr tas būs rādītājs.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā
Lasīt citas ziņas

„Daudzas meitenes, atnākot uz pirmo nodarbību, nav rēķinājušās ar tik lielu slodzi un darbu, kas jāiegulda, tādēļ vienmēr saku, ka tam būs nepieciešams gribasspēks, jo tas nav tik viegli kā izskatās. Kamēr tu nepamēģini, tu neizproti, cik tas patiesībā ir grūti. Spējas un laiks, kas būs jāiegulda, lai izveidot savu pirmo priekšnesumu, nav atkarīgs tikai no iepriekšējās pieredzes. Ja cilvēks bijis fiziski aktīvs jau no bērnības, tad, visticamāk, progress var būt manāmāks. Bet ir arī sievietes, kurām tas vieglāk izdodas pat tad, ja viņas iepriekš nav neko darījušas.”

A. Blaua pārliecināta, ka nav neviena trika, kurš nebūtu izpildāms, taču tam ir nepieciešams laiks un sagatavošanās. Treniņu programmas tiek sastādītas atbilstoši tam, lai ik katrs spētu tikt līdzi nodarbībai. “Treniņā ir dažādi līmeņi, katram tiek pielāgots savs līmenis, cik tālu katrs var tikt – ne no vienas neprasīšu neiespējamo. Ļoti bieži sievietēm no trika ir bail jau psiholoģiski, kur nu vēl to paveikt fiziski. Tālākais jau ir trenera darbs, – nostiprināt ķermeni, pieiet tam pakāpeniski un prast teorētiski paskaidrot, lai cilvēks saprot, kas no viņa tiek prasīts, – tad arī būs rezultāts. Vispirms cilvēkam šis triks ir jāizpilda galvā, tikai tad tas izdosies reāli.”

CITI ŠOBRĪD LASA

“Pole Dance” iesācēju kursus apmeklē meitenes, kuras vēlas pamēģināt. Tālākās nodarbības apmeklē sievietes, kurām tās iepatīkas un viņas vēlas aizvien jaunus izaicinājumus. Daudzas meitenes treniņus apmeklē, jo vēlas vienkārši izdejoties. Treniņi “Pole&Harmony” studijā iedalīti divās daļās – triku nodarbības, kurās sievietes fiziski pilnveidojas un attīstās, lai pakāpeniski veiktu trikus vai triku elementus. Savukārt deju nodarbības vairāk saistītas ar deju elementu apgūšanu un to iekļaušanu horeogrāfijā. A. Blaua stāsta, ka ir meitenes, kuras izvēlas apmeklēt tikai triku nodarbības, un ir meitenes, kuras izvēlas tikai deju nodarbības.

I. Brante smejot atsaka, ka pirmā “Pole Dance” nodarbība būtu jāpameklē kaut vai tādēļ, ka tā ir bez maksas, mēs neko nezaudēsim. Otrkārt, ja satraucamies par to, kā mēs izskatīsimies, tad treniņos tiksimies ar tādam pašām sievietēm kā mēs, kas arī mēdz pārdzīvot par savu dibenu, gurniem, krūtīm, rokam un kājām. “Visas mēs esam vienādas. Tā tikai šķiet, ka viņa nepārdzīvo. Otrkārt, tas ir laiks sev. Ja jūti, ka atbalsta no vīra vai drauga nebūs, – skumji, bet varbūt sāc darīt to paslepus, vēlāk uzaicini viņu uz studiju, lai viņš paskatās un to saprot. Man nav pazīstams neviens vīrietis, kurš būtu teicis savai sievietei – eu, izbeidz ar to nodarboties, tas nav skaisti! Tā ir liekulība, ja kāds vīrietis to pasaka,” pārliecināta I. Brante.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.