Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
29. janvāris, 2014
Drukāt

Ātrās šampinjonu pankūciņas brokastīm

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Vieglas, aromātiskas šampinjonu pankūciņas labi garšos visai ģimenei gan brokastīs, gan vakariņu reizē. 

Vajadzīgs

250-300 grami sēņu
1 sīpols
2-3 ēdamkarotes augu eļļas

Milti
3 olas
1 l piena
Cukurs
Sāls
Pipari

Kā pagatavot

1.Gatavo pankūku mīklu: sajauc olas, miltus, pievieno cukuru, šķipsniņu sāls. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Pakāpeniski pielej pienu. Uzmanies, lai mīkla nebūtu pārāk bieza!

2.Cep pankūciņas –  labi sakarsē pannu, ieziež to ar sviestu un uzlej pannas centrā nedaudz mīklas, pieliec pannu, lai mīkla nosegtu visu pannas virsmu. Cep no vienas puses 2 minūtes, no otras – 1 minūti.

3. Sagatavo pildījumu. Sīki sagriež sēnes un sīpolu. Tos apcep eļļā, pievieno sāli un piparus.

4. Kad pildījums atdzisis, to ietin pankūciņās – uz pankūkas malas liek aptuveni 1 ēdamkaroti sēņu un ietin.

5.Kad pankūkas gatavas, tās nedaudz sasilda uz pannas saldkrējuma sviestā. Gardas brokastis vai vakariņas gatavas!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+