Latviešu creme brulee 1
KĀ GATAVOT
Cepamā traukā vai mazos karstumizturīgos trauciņos vienādā daudzumā lej jaunpienu un pienu, pēc garšas pievieno cukuru. Trauku liek cepeškrāsnī 200 grādos un karsē aptuveni pusstundu, līdz masa sabiezējusi. Pārkaisa ar kanēli. Lieliski garšo kopā ar ievārījumu, šoreiz – ķiršu.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātē