2016. gada lasītākie raksti portālā Veselam.lv. Un kas visvairāk uzrunāja tevi? 0

Esiet vērīgi pret sevi un tuvajiem

“Portāls Veselam.lv sevi pieteica pirms pusgada. Mēs piedāvājam uz veselību palūkoties kā veselumu – kur vienlīdz svarīga ir fiziskā un emocionālā veselība, jo patiesībā jau tās nav atdalāmas. Mūsu lasītāju pulks ir audzis un jau varam secināt, ka jums patiešām ir svarīgi uz vienu dzīves grūtību vai izaicinājumu paskatīties no vairākiem skatpunktiem. Kādam varbūt tuvāks tradicionālās medicīnas skatījums, cits lūkojas pēc netradicionāliem risinājumiem, daudzus interesē augu izmantošana veselībai, tāpat uzrunā pieredzes stāsti un interesē idejas, kā iziet dažādus psiholoģiskos dzīves līkločus, kas skar gan māku dzīvot, dažādu attiecību veidošanu, mākslu būt vecākiem un prasmi attiecībās būt tuviem. Tāpat esam kritiski lūkojušies uz Latvijas medicīnas sistēmā notiekošo, piemēram, aktīvi rakstot par transplantācijas un donoru tēmām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

Jaunajā gadā es novēlu jums būt vērīgiem – vērīgiem pret sevi, tuvajiem, citiem: spēt ieklausīties savā ķermenī un atrast labāko iespējamo veidu, kā dzīvot, lai būtu veseli un iespējami bieži piedzīvot laimes sajūtu. Ne krampjaini novērot katru neierastāku ķermeņa vai emociju pazīmi, ka, iespējams, kaut kas nav kārtībā, bet vienkārši būt vērīgiem un atsaucīgiem pret sevī notiekošo, ja reiz organisms kaut ko vēstī. Rast sev piemērotāko veidu, kā būt vitāliem un dzīvot mīlestībā. Mēs turpināsim piedāvāt idejas un ceļus, kā līdz tam nonākt – jūsu ziņā ir izvēlēties sev piemērotāko. Esiet veseli!” novēl Veselam.lv redaktore Linda Rozenbaha.

Tālāk varat ielūkoties katras portāla Kategorijas lasītāko rakstu klāstā – varbūt vēl kaut kas vērtīgs ir palaists garām un jāizlasa.

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.