Foto – Fotolia/charismatic

Nobriedusi sieviete prot labi just, ko viņa vēlas, kas viņai piestāv un patīk. Līdzatkarīgai sievietei ir grūtības izvēlēties un viņai vajag vīrieša, mammas, draudzenes vai vēl kāda cita padomu, pirms viņa pieņem lēmumu kaut ko iegādāties. 0

Nobriedusi sieviete prot priecāties par vienkāršām lietām, kā arī gūt estētisku baudu mākslā un skaistumā. Līdzatkarīga sieviete var priecāties par dzīvi un saprast, ka “laime ir”, taču tikai tad, ja viņai blakus ir vīrietis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Nobriedusi sieviete vienmēr atrod laiku, lai parūpētos par sevi, savu skaistumu un veselību. Līdzatkarīga sieviete nevar atrast laiku sev darba, mājas pienākumu, bērnu un citu lietu dēļ.

Nobriedusi sieviete zina, cik un kāda veida uzmanību viņai vajag no vīrieša, viņa prot ar viņu par to vienoties un mierīgi izturas pret to, ka vīrietim ir savi draugi un intereses. Līdzatkarīga sieviete visu vīrieša uzmanību un laiku vēlas tikai sev un pieprasa, lai viņš atsakās no draugiem un bīstamām aizraušanām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nobriedusi sieviete prot savam vīrietim mierīgi pateikt, ka viņu neapmierina viņa uzvedība vai diskomforts attiecībās. Līdzatkarīga sieviete cenšas nebojāt gaisotni ar konfliktiem un nepievērš uzmanību saviem iekšējiem signāliem.

Nobriedusi sieviete nekad “nezāģē” partneri. Viņa vai nu atbalsta viņu, vai vienkārši pazūd no viņa dzīves. Līdzatkarīga sieviete rīko histērijas un “zāģē” vīrieti par to, ka viņš nav tāds, kādu viņai vajag, iedzen viņā vainas sajūtu, pie kam, nekādā veidā nemainot savu uzvedību attiecībā pret viņu.

Nobriedusi sieviete dara zināmas savas prasības un vēlmes, dodot vīrietim brīvu izvēli, tās izpildīt vai ne. Viņa zina savas robežas, kas viņai nav pieņemams, un prot novērtēt pašu galveno – attiecību dziļumu un siltumu. Līdzatkarīga sieviete izvirza prasības un pretenzijas, sūdzas un vaid, un skatās uz vīrieti kā uz strādājošu instrumentu, kurš izpilda viņas vēlmes.

Nobriedusi sieviete neapvainojas uz partneri. Viņa atklāti izsaka savas vēlmes un pretenzijas. Līdzatkarīga sieviete uzkrāj aizvainojumu par nepiepildītiem sapņiem un ar laiku aizver savu sirdi vīrietim.

Nobriedusi sieviete prot sajūsmināties par partneri un cienīt viņu par to labo, kas viņā ir, ļaujot viņam būt arī kaut kur nepilnīgam. Līdzatkarīga sieviete partneri idealizē un gaida no viņa visu problēmu risinājumu, it īpaši krīzes situācijās.

Nobriedusi sieviete paliek attiecībās, jo zina, ka ir izvēlējusies savu vīrieti. Līdzatkarīga sieviete tajās paliek tāpēc, ka viņai ir ļoti bail palikt vienai un viņai liekas, ka citu vīrieti viņa sev neatradīs.

Reklāma
Reklāma

Nobriedusi sieviete rūpējas par partneri aiz mīlestības, taču turpina justies brīva. Līdzatkarīga sieviete rūpējas aiz bailēm vīrieti pazaudēt un labprātīgi atdod viņam savu brīvību, jo viņa tāpat nezin, ko ar to iesākt.

Kāda sieviete esi Tu?

Avots: aum.news

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.