Publicitātes foto

Drošība uz ceļiem 0


Neatkarīgi no tā, vai bērni vasaru pavada laukos vai pilsētā, vecākiem ar bērniem jāpārrunā ceļu satiksmes noteikumi, jo tie neattiecas tikai uz laika periodu, kad skolā notiek mācības. Ir jāatgādina bērniem, ka nedrīkst spēlēties uz ielām, ceļiem vai to tuvumā, kā arī brauktuves jāšķērso tam paredzētajās vietās. Un arī šajā gadījumā vecāku piemēram ir ļoti liela nozīme!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

Lai arī par to daudz runāts, joprojām daļa vecāku atstāj savus iemigušos mazuļus vietās, kas tam nav piemērotas. Ratiņu kulba tiešos saules staros ir kā siltumnīca – tajā parasti var rēķināt pat līdz + 10 grādiem pēc Celsija vairāk, nekā ir gaisa temperatūra. Līdzīgi ir ar automašīnas salonu – tajā pavisam īsā laikā temperatūra var uzkarst līdz bērna veselībai kaitīgai robežai.

Bērna atstāšana bez pieskatīšanas kopā ar suņiem un kaķiem

CITI ŠOBRĪD LASA

Ik dienu Latvijā no suņu kodumiem un kaķu skrāpējumiem cieš vairāki bērni. Taču tie nav ne sveši, ne klaiņojoši dzīvnieki, visbiežāk tie ir mājas mīluļi. Suns parasti iekož, kad bērns pieiet pie dzīvnieka ēdiena bļodas vai kaitina viņu. Bērnu var apdraudēt arī mājas kaķis, kura skrāpējumi var būt dziļi un slikti dzīstoši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.