Princis Viljams un Keita lūguši Harijam un Meganai uz Apvienoto Karalisti atvest bērnus 8

Karaliskais eksperts Toms Kvins ir teicis, ka Viljams un Keita sazinājušies ar Meganu Mārklu un Hariju, lai mēģinātu novērst plaisu, kas radusies viņu attiecībās.

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

Viņš sacīja, ka pāris sazinājies ar Meganu un Hariju, lai mudinātu viņus atvest savus bērnus – princi Ārčiju un princesi Lilibetu – uz Apvienoto Karalisti. Tomēr, tiek apgalvots, ka Megana ir atteikusies.

Meganas un Harija attiecības ar Viljamu un Keitu, kuri aizskāruši savus ģimenes locekļus “Netflix” dokumentālajās sērijās, kā arī intervijā ar Opru Vinfriju, nav ciešas. Harijs arī izteica vairākas apsūdzības par savu brāli un viņa sievu savos memuāros “Liekais”(“Spare”).

CITI ŠOBRĪD LASA

Grāmatā Saseksas hercogs atklāja strīdu ar Viljamu, kura laikā Velsas princis Harija sievu Meganu esot nodēvējis par sarežģītu un rupju.

Ārčijs un Lilibeta dzīvo kopā ar saviem vecākiem Kalifornijā un kopā ar karalisko ģimeni pavadījuši ļoti maz laika. Megana un Harijs plānoja atvest savus bērnus uz Apvienoto Karalisti 2022. gada septembrī, taču drošības apsvērumu dēļ nolēma to nedarīt.

Harijs, Megana, Ārčijs un Lilibeta - britu karaliskā ģimene
Meganas Mārklas un prinča Harija dēliņš Ārčijs Mauntbatens Vindzors
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.