Foto: Shutterstock

Kabaču brauniji, kas pārsteigs katru gardēdi 0

Kurš teica, ka kabači der tikai dārzeņu sautējumiem, pankūkām vai sacepumiem? Mūsdienu pavāri arvien vairāk izmanto šo daudzpusīgo dārzeni desertos. Viens no interesantākajiem piemēriem ir kabaču braunijs.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam!” Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti 46
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
Lasīt citas ziņas

300 g. kabači;
2 olas;
130 g. cukurs;
1 paciņa vaniļas cukurs;
50 g. kakao pulveris;
10 g. cepamais pulveris;
150 g. milti;
rieksti;
šokolādes vai kokosriekstu skaidiņas.

Pagatavošana:

  1. Nomazgājiet, nomizojiet un smalki sarīvējiet cukīni. Ja cukīni ir svaigs un bez lielām sēklām, vienkārši izspiediet lieko sulu.
  2. Bļodā sakuļ olas ar cukuru un pievieno vaniļas cukuru, līdz veidojas vieglas putas. Pievieno sagatavoto cukīni.
  3. Citā bļodā sajauc miltus, kakao un cepamo pulveri. Sausās sastāvdaļas viegli iecilājiet mitrajās, bet nepārmaisiet, jo mīklai jāpaliek biezai un nedaudz lipīgai.
  4. Virsū uzkaisiet riekstus vai šokolādes skaidiņas pēc izvēles.
  5. Cepiet 180 °C apmēram 35 minūtes. Lai pārliecinātos, ka braunijs ir gatavs, ieduriet zobu bakstāmo kociņu – tam jābūt gandrīz sausam, ar dažām mitrām drupačām.
CITI ŠOBRĪD LASA

Ja vēlaties bagātīgāku garšu, mīklai var pievienot šķipsniņu kafijas.
Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.