FOTO: @edamskaisti/Facebook

Braunija siera kūka – šokolādes maigums un siera krēmīgums vienā gardumā 0

Šī kūka apvieno divus iemīļotus desertus – mitro šokolādes brauniju un maigo siera masu, veidojot bagātīgu un samtainu kārumu, recepte no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
Kokteilis
VIDEO. “Pacēlām viņai vēderu, un tur viss bija jēls līdz kaulam!” Šova zvaigzne Margarita Kolosova vaino mediķus mammas nāvē 63
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
Braunija kārta:
1. 150 g šokolādes;
2. 100 g sviesta;
3. 100 g cukura;
4. 2 olas;
5. 2 ēdamkarotes miltu;
6. Tējkarote vaniļas cukura;
7. Šķipsniņa sāls;
Siera masa:
1. 400 g krēmsiera;
2. 100 g skābā krējuma;
3. 100 g cukura;
4. 2 olas;
5. 1 ēdamkarote miltu;
6. Tējkarote vaniļas cukura.

Pagatavošana:
1. Vispirms veidni izklaj ar cepamo papīru, ietauko un pārkaisa ar kakao vai miltiem. Cepeškrāsni liek karsēties uz 170 grādiem.
2. Šokolādi ar sviestu izkausē, lej mikserbļodā, pievieno pārejas braunija sastāvdaļas, saputo un lej veidnē. Liek uzkarsētajā cepeškrāsni cepties uz 15 – 17 minūtēm.
3. Siera kārtai mikserbļodā liek krēmsieru ae cukuru un saputo, līdz cukura graudiņi izkusuši, tad pievieno pārejas sastāvdaļas, saputo un lej uz paceptās braunija masas.
4. Liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 40 – 45 minūtēm, līdz malas ir cietas, bet vidiņš vēl nedaudz kustīgs. Atdzesē pakāpeniski.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.