Vilnis Lejnieks
Vilnis Lejnieks
Foto – Matīss Markovskis

Ar rokām un domu 0


“Uzskatu, ka jutīgumu, kas ļauj dziedināt, var attīstīt ikviens, tikai ar to īpaši jādarbojas, jāslīpē. Sākumā gan grūti racionālo prātu, kas visu analizē un ražo spriedumus, nodalīt no intuitīvas sajušanas. Arī man pašā sākumā tā bija. Uzplaiksnīja vīzijas, zibēja bildes, teksts. Bažījos saskatīto teikt pašam cilvēkam, šķita, ka tā uztiepšu savas domas un sajūtas. Reiz vienam labam paziņam tomēr uzdrīkstējos. Viņš pārsteigumā jautāja, kā es to uzzināju. Izrādījās, manis teiktais bija pilnīgi precīzs,” atceras Vilnis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
Lasīt citas ziņas

Dziednieks redz tikai cilvēku, kuram palīdz, sajūt, kas ar viņu pašlaik notiek, un par sevi aizmirst. Tas ir viens no grūtākajiem dziednieka uzdevumiem, kas jāapgūst. Izrādās, pirtī to īstenot vieglāk, jo notiek fiziska darbošanās ar skrubjiem, slotām, pirts garu un ūdeni, visu laiku iespējams būt klātesošam.

“Arī pirtī esmu ienesis garīgo dziedniecību. Tur gan ir diezgan daudz palīgu – augi, slotiņas, mitrais gaiss, pirts gars. Jo vairāk palīgu un zināšanu, jo mazāk fiziski jādarbojas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vērtīga ir dzimšanas dienas pirts, ko cilvēki itin bieži vēlas piedzīvot. To rīko dienu pirms vai uzreiz pēc dzimšanas dienas. Pirms tam jāveic mājas uzdevums – uz lapas jāuzraksta divpadsmit lielie mērķi visam nākamajam dzimšanas gadam, katram mēnesim savs. Ko grib, ko izvēlas, un kas nepieciešams. Pirtī vispirms attīrām ķermeni, miesu, tad strādājam, lai šos mērķus nostiprinātu. Mēs darbojamies kopā.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.