Foto – Karīna Miezaja

Ar lāzera stariem 0


Bieži problēmas sagādā plecu locītavas, kas var iekaist gaisa kondicionētāja tuvumā vai braucot automašīnā ar atvērtu logu. Ar šo problēmu var doties gan pie neirologa, gan pie ķirurga. Viens no iespējamajiem ārstēšanas risinājumiem ir augstas intensitātes lāzers, kas iekļūst 10 cm dziļumā, uzlabo asiņu un limfas cirkulāciju problemātiskajā vietā. Lāzers iedarbojas arī uz nervu galiem un bloķē sāpju izplatību, veic šūnu biostimulēšanu, ja ir diska trūces, muskuļu spazmas, osteohondroze, Ahilleja papēža problēma un ceļa locītavas artrīts.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Mājas
Latvijas Jumiķu apvienības vadītājs: Latvijā jau ir pirmie gadījumi, kad saules paneļi uz jumta ir aizdegušies paši no sevis
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Larisa Sviridova triecienviļņu terapiju un augstas intensitātes lāzera procedūras dēvē par iespēju uzlabot dzīves kvalitāti pacientiem, kuri gaida rindā uz pilnībā vai daļēji valsts apmaksātiem endoprotezēšanas pakalpojumiem.

UZZIŅA

Artrīts ir locītavu iekaisums un var būt iedzimts, bet artroze ir skrimšļa un locītavas struktūras pārmaiņas, ko izraisa liekais svars, iekaisums un nepareizi sadziedētas traumas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.