Foto- Stock.xchng

7. Esi ļāvis citiem sevi atrunāt no saviem sapņiem. 3


Vai tu atceries, kas biji, pirms pasaule pateica, kam tev būtu jābūt? Pārstāj dzīvot citu cilvēku un viedokļu dēļ. Esi patiesi TU.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

8. Esi gaidījis, gaidījis un gaidījis, kamēr būsi gatavs.

Dažkārt dzīve liekas grūta, bet mēs bieži vien padarām to grūtāku nekā tā ir patiesībā. Tev ir jānolemj, kādus soļus spersi tālāk. Tas patiešām ir vienkārši. Tikai dari labāko, ko šajā brīdī spēj. Kad varēsi vairāk, to darīsi.

CITI ŠOBRĪD LASA

 9. Esi ļāvis risināmām problēmām sevi apturēt.

Ne viss, kas tavā dzīvē nāk priekšā, ir maināms, bet nekas nav maināms, kamēr tu ar to nesastopies. Problēmas nav stopzīmes, bet vadlīnijas. Spēks nevis rodas no tā, ko tu spēj, bet gan no tā, ko tu vēl nespēj izdarīt.

 10. Nekad neesi riskējis.

Dari, ko spēj, kamēr vari. Nebaidies iziet no komforta zonas.

11. Neesi palīdzējis tiem, kam spēj palīdzēt.

Ja tev ir daudz, dod citiem. Ja tev ir maz, ko dot, dod savu sirdi. Vienkārši dod to, ko spēj. Neviens nav kļuvis nabadzīgs dodot.

12. Esi ignorējis savas saknes un tos, kas tevi atbalsta.

Nekad neaizmirsti, no kurienes cēlušās tavas saknes. Un nekad neuztver kā pašsaprotamu to cilvēku esamību, kas tev ir līdzās dzīves ceļojumā.

13. Neesi rūpējies par savu veselību.

Tavs ķermenis ir vienīgā vieta, kur tu patiesi dzīvo. Ja tev ir laime šobrīd būt pie labas veselības, esi gudrs to saglabāt.

14. Gadiem esi meklējis laimi ārpus sevis.

Laimi nenosaka kaut kas ārpus tevis, bet gan tas, kas ir tevī. Tik daudzi cilvēki ir atkarīgi no citiem, no ārējiem faktoriem, bet patiesībā – laime ir mūsos pašos.

15. Laiks pavadīts drāmās un nevajadzīgos argumentos. 

Dzīve ir pārāk īsa, lai strīdētos un cīnītos. Novērtē to, kas tavā dzīvē ir svētība, vērtība ir cilvēki, kas spēj iziet drāmas ar augsti paceltu galvu.

16. Neesi nekad ceļojis, kad bijusi iespēja.

Ja iespējams, reizi gadā aizbrauc tur, kur nekad vēl neesi bijis.

Reklāma
Reklāma

17. Esi reti smējies.

Dzīve liekas jaukāka, ja daudz smejies. Esi pozitīvs grūtās situācijās, un tas nenozīmē būt naivam. Tā ir pazīme spēkam un spējai vadīt savu dzīvi.

Pēc buddhistthings.blogspot.com materiāla

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.