FOTO: @edamskaisti/Facebook

Mājas pagatavota TWIX šokolāde – recepte, kuru vērts izmēģināt! 0

Šī vienkāršā un salīdzinoši veselīgā versija klasiskajai TWIX šokolādei pārsteigs gan bērnus, gan pieaugušos. Tikai daži soļi, un mājās gatavots našķis ar zemesriekstu sviestu un šokolādi būs gatavs! Recepte no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti nosauc 8 lietas, kas “nogalina” tavus ceļgalus
10 iecienīti pārtikas produkti, kuri var izzust no veikalu plauktiem – Z paaudze tos vienkārši neēd
Ukraina iet uz pilnu banku – elites vienības intensīvi, ar konkrētu mērķi plosa fronti 55
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
Cepumam:
1. 60g rīsu milti;
2. 1 ola;
3. 1-2 ēdamkarotes stēvija (vai cits sausais saldinātājs)
4. Tējkarote izkausētas kokosriekstu eļļas vai sviests;
5. 1/2 tējkarote cepamais pulveris.

Pildījums:
1. Zemesriekstu sviests (apmēram 125g, es izmantoju @nutego_ zemesriekstu sviestu saldais ar riekstu gabaliņiem).
Glazūrai:
1. Apmēram 50g melnā šokolāde (mazākam cukura daudzumam var meklēt @pobedasokolade ).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc visas cepuma sastāvdaļas, kārtīgi samaisa un masu lej uz paplātes cepamā papīra. Ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdzina taisnstūra/kavdrāta formā un liek 180grādos cepties uz aptuveni 10-15min.
2. Kad cepumu masa gatava, izņem, un kāmēr tā vēl karsta sagriež garenos taisnsturīšos.
3. Kad pamatnītnes cepums atdzisīs, uz tā ar tējkaroti uzsmērē zemesriekstu sviestu;
4. Kad visi cepumi apsmērēta, tos noliek ledusskapī sastingt.
5. Ūdens peldē izkausē šokolādi, izņem cepumus, liek pa vienam uz kāda paaugstinājuma un ar otiņu glazurē.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.