FOTO: Shutterstock.com

Viegli, veselīgi, vasarīgi – recepte gardai aukstajai avokado un gurķu biezzupai 0

Avokado izmantošanas iespējas ir daudzveidīgas. To var saspaidīt, līdz izveidojas biezenis, uzziest uz maizes šķēles vai grauzdiņa un garšas bagātināšanai uzbārstīt piparus, uzspiest citrona sulu. Šoreiz iedvesmai – aukstā zupa ar gurķiem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Kas, pie velna, tas vispār bija?” Tramps nakts vidū pamodina žurnālistu, lai pateiktu, ko patiesībā domā par Putinu 79
Veselam
Ko ēst, lai nieres strādātu kā pulkstenis? 5 labākie un sliktākie pārtikas produkti nieru veselībai 3
Kokteilis
Apprecējies pāris, kas bildinājumu pirms 2 gadiem piedzīvoja Dziesmu un deju svētkos. Vai Aivis Ceriņš turēja vārdu un vadīja kāzas? 8
Lasīt citas ziņas

1 liels avokado
1 vidējs gurķis
5–6 piparmētru lapiņas
150 ml grieķu jogurta vai kefīra
1 ēdamkarote laima sulas
šķipsniņa čili pārslu
pipari
sāls

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas blendē, līdz izveidojas viendabīga konsistence. Atdzesē ledusskapī 15–30 minūtes. Pasniedz ar maizes grauzdiņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.