Kā tikt pie sapņu darba 0


Madara atgriezās Latvijā, jo juta, apzinājās, novērtēja to kā savu vietu uz pasaules. Laikam tā bija paredzēts, jo drīz vien satika iemīļoto Kasparu, un tagad abi veido savu dzīvi kopā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 83
Lasīt citas ziņas

Madaras ikdienas recepte ir vienkārša – radi savu prieka vai miera bumbiņu un dalies ar to. “Ja katrs nesīs līdzi savu sakārtoto telpu, šādi palīdzot arī citiem, pamazām visa Latvija sāks mirdzēt.”

Daudzi vēlas kaut ko savā dzīvē mainīt, ilgojas pēc sapņu darba, bet nevar to atrast. Madara iesaka katru dienu kaut vai mazu brītiņu darīt to, kas patīk, sagādā prieku. Lai ikdienā kaut ko dari tieši sev. Tad nodoms sāks augt kā ziediņš, pamazām vērsies vaļā, un ar laiku saredzēsi arī savu īsto ceļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Madara uzskata, ka dzīvē der ieviest vairāk spēles elementu. “Ja manī ir pretestība pret kaut ko, tomēr no darāmā nevaru izvairīties, vispirms paskatos, kāpēc to nevēlos, pavēroju sevi, sajūtu to. Pēc tam to pārvēršu par spēli. Piemēram, negribas nest miskasti. Pavisam citādi, ja iedomājos, ka reizē ar atkritumiem izmetīšu lieko, kas ir manī. Un tad kļūst interesanti. Ja spēlējies kā bērns, ir priecīgāk dzīvot. Zinātkāri iepazīt sevi un savu dzīvi – man tā ir kā dziedināšana.”

Dabas ritmos

Visvienkāršākā meditācija ir pastaiga dabā. Rodas citādas vibrācijas, tās noslauka ikdienišķo, kas plīvo tev apkārt.

Koks ir informācijas kanāls, tas vāc informāciju no kosmosa, glabā šīs zināšanas un var tajās padalīties ar cilvēku. Madara parasti nolūko vecāku koku, jo tāds ir uzkrājis vairāk informācijas.

“Apskauju, jo kokam patīk, ka pieskaras. Noglaudu lapiņas, pasaku paldies. Ar muguru piespiežos, atguļos līdzās. Koks kalpo cilvēkam, tāpēc nav jāuztraucas, ka atņemsim tam spēku, nodarīsim pāri. Koks ir transformators, pārveidotājs. Paskaties – viens gals tam ir zemē, otrs stiepjas debesīs. Ja gadījies smags notikums, kas traucē virzīties tālāk, var to izstāstīt kokam un palūgt, lai palīdz transformēt. Ja cilvēkam ir vājš sazemējums – visu laiku tā kā pa gaisu –, viņam vēlams biežāk pabūt starp kokiem.”

Ūdens. Pavēro, kā kustas ūdens – tāpat kā dzīvē, viss mainās. Ūdens iekļauj un pielāgojas visam, kas ir apkārt.

Paņem ūdeni no rīta rasas, pastaigā basām pēdām, nomazgā seju. Rasa attīra, dod svaigumu. To ļoti svarīgi darīt vasaras saulgriežos, taču ir labi jebkurā dienā. Katra diena, ko apzināti izvēlies šādam rituālam, kļūst īpaša. Viss atkarīgs no tā, kādu nozīmi piešķir.

Reklāma
Reklāma

Nodoms ir ļoti svarīgs. Ir bijuši šādas ievirzes pētījumi, piemēram, par svara zaudēšanu. Viena grupa ļaužu aktīvi staigā 20 minūtes dienā. Otri dara to pašu, tikai izsakot nodomu – gribu zaudēt svaru. Izrādās, tie, kuri izsaka nodomu, tiešām vairāk notievē.

Zeme. Nostājies kailām kājām. Tā ir saikne ar Māti Zemi, sajūti mīļumu, ko dod mamma. Tad ieelpo caur pēdām līdz pat kroņa čakrai, galvas virspusei, un caur turieni izelpo. Var elpot ar pēdām, tātad gan ieelpot, gan izelpot caur tām – tā sevī radi jutīgumu.

Saule. Stāvi ar acīm ciet un sajūti, kā saule pieskaras ķermenim, uzņem šo gaismu sevī. Saulainās dienās der vismaz 15 minūtes peldēties saulītē.

Vējš. Vētrainās dienās labi var just dabas spēku. Nostājies pret vēju un iztēlojies, ka brāzmas iziet tev cauri un aiznes prom bēdas, sāpes, nelāgās domas. Vējš visu samaisa, saplūdina dažādas enerģijas, pēc tam iestājas tīrs svaigums, miers, visu ieraugi citādu.

Lasi arī dziednieces Madaras Buntes ieteikto elpošanas meditāciju un vingrinājumu ar saules pinumu šeit.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.