Ints Heidemanis
Ints Heidemanis
Foto – Karīna Miezāja

Mērķi piepildās 2

Atliek tikai brīnīties, kā aktīvais seniors tik daudz paspēj. Viņš dziedājis arī korī “Silavoti” un garīgās dziesmas Sai Babas centrā. Tā kā radusies arvien lielāka interese par Indiju, tikko būšot vairāk naudas, došoties uz turieni ceļojumā par spīti sliktajai redzei. “Lai piepildītu iecerētos mērķus, tos vajag pierakstīt. Lai tie realizētos dzīvē, vajadzīga stipra vēlēšanās. Cenšos runāt nevis ar noliedzošiem, bet apstiprinošiem un pozitīviem vārdiem. Tomēr ik pa laikam iecerētais mainās – ar kaut ko vienu šķiet interesanti nodarboties apmēram pusotru gadu, bet tad aizraujos ar ko citu.”

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Ints ir pievērsies arī garīgu jautājumu un attiecību problēmu risināšanai. “Ar diviem cilvēkiem, kuri man savā laikā bija nodarījuši pāri, jutu izlīdzinājumu pēdējās trijās nedēļās pirms viņu nāves, un palika vieglāk ap sirdi. Izrādās, ka piedošana vairāk nepieciešama nevis citiem, bet man pašam,” viņš secina.

Ikviens var nopelnīt

Intu interesē mārketings, tāpēc viņš reizi nedēļā dodas uz tikšanos biznesa klubā. Viņš ir iesaistījies starptautiskos projektos internetā, piemēram, kriptovalūtas darījumos “One Coin” un investīciju grupas “Sky Way” ekoloģiskā transporta projektā.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Ikviens Latvijā var nopelnīt likumīgi un daudz, turklāt neieguldot nevienu santīmu,” uzsver Ints. “Projektā “Sky Way” reģistrējos bez maksas un, iesaistot citus dalībniekus, nopelnīju tik daudz, lai pietiktu akciju paketei, kura arvien pieauga. Man ir jau 800 tūkstoši akciju un būs dividendes. Es ticu, ka labi nopelnīšu, jo kāds gaišreģis, kurš pateica pilnīgu taisnību par manu iepriekšējo dzīvi, prognozēja spožu nākotni. Ja man būs liela nauda, gribētu uzbūvēt paliatīvās aprūpes nodaļu, kur slimiem cilvēkiem atvieglot vecumdienas, kā arī atbalstīt bezalkohola biedrību “Ziemeļblāzma”, kuras atjaunošanā pats piedalījos.”

Ints joprojām jūtas 
jauns­­, jo viņam ir četri bērni un jauna ģimene, par kuru jūtas atbildīgs. “Manai otrajai sievai Daigai ir 46 gadi. Vecuma atšķirību nejūtu, jo mums ir enerģētiskā saderība. Viņa ir zelta cilvēks un daudz man palīdz, bez viņas man būtu grūti. Arī bērni ir jauki un mani saprot,” Ints ir gandarīts.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.