Foto: Shutterstock.com

1. Mainīt lomas 0


Ar ticību nesteidzīga seksa noderīgumam vien nepietiek, lai to realizētu. Mūsu kultūrā, un tāpēc arī mūsu prātos laikam ir jābūt pavadītam lietderīgi, jānes rezultāti, tai skaitā seksā. No šejienes nepieciešamība iet taisni uz mērķi, tas ir – orgasmu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Nesteidzīgs sekss ir kaut kas pretējs: bauda no paša procesa, kad glāsti un skatieni izraisa sajūtas un emocijas. Galva un ķermenis kļūst par vienu. Mūsu speciālisti saka, ka šādas tempa izmaiņas ļauj mums nodrošināt partnerim pilnvērtīga procesa dalībnieka, ne tikai baudas sasniegšanas līdzekļa lomu.

Ir svarīgi paturēt prātā: Daudzi vīrieši pārliecināti, ka ir atbildīgi par partneres baudu. Ierosinātā lomu pārdale ļauj ikvienam dot un saņemt, un tādējādi samazināt vilšanās risku.

2. Apzināties sevi

CITI ŠOBRĪD LASA

Nesteidzīgums ļauj labāk izprast sevi un partneri, bet arī sevi partnera acīs. Tas nav tik viegli, jo īpaši tiem, kuri cieš no kompleksiem. No stresa palīdz atbrīvoties “striptīzs”, kad mēs iedomājamies, ka ar katru novilkto apģērbu atbrīvojamies no kāda kompleksa vai trauksmes. Pilnībā izģērbušies, mēs esam atbrīvoti un pieejami. Tie, kas nodarbojas ar šo praksi, radikāli maina savu dzīvi, jo atkal ir gatavi sekot savam ķermenim. Tiek noņemti ķermeņa bloki un nereālas cerības.

Ir svarīgi paturēt prātā: ja mēs koncentrējamies uz sajūtām un pētām jaunus iespaidus, mēs no jauna atklājam sevi, un arī apzināmies, ka mēs paši ierobežojam savu seksualitāti un jutekliskumu. Ķermenim seksa laikā nepieciešama tikai viena lieta: lai mēs atslēgtu prātu un ļautu viņam kontrolēt situāciju!
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.