Foto: Matīss Markovskis

Uzkoda ar rupjmaizi, kaņepēm un egļu dzinumiem. Piknika spēka stāsts! 0

Sastāvdaļas
• 8 šķēles rupjmaizes
• dozīte kaņepju sviesta
• 200 g kazas siera vai svaigsiera
• sauja jauno egļu dzinumu

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Maizes rikas dāsni apziež ar kaņepju sviestu, uzliek svaigsiera pikas un jaunos egļu dzinumus. Tie ir maigi un skābeni. Līdzīgu garšu dos zaķskābenes, labi derēs arī tikko izspraukušās gārsas lapiņas. Visi cienājas!

Pavāra piebilde.
Dodoties ceļā, sviestu ieliek kārbiņā ar vāku, jo siltā laikā tas var izkust un satecēt mugursomā. Uz rupjmaizes ar kaņepju pavalgu labi garšo arī jebkuras savvaļas ogas – mellenes, korintes, meža zemenes, avenes. Tās citu pie citas sarindo uz maizītes, lai veido ogu kārtiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.