Juris Brants
Juris Brants
Foto – Matīss Markovskis

Svaiga ūdens malks 0


Juris Brants par dziedinātāju kļuva pēc 30 gadu vecuma. Līdz tam strādāja būvniecībā, bija savs uzņēmums, kādu laiku arī darbs Norvēģijā. Ja tolaik kāds stāstītu par dievišķo enerģiju, viņš droši vien pasmietos. Juris, tāpat kā daudzi, uzsmēķēja, nereti iedzēra kādu glāzīti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

“Reiz aizgāju dienas vidū pagulēt, bet pēc stundas pamodos ar neparastu sajūtu. Šķita, ka galvā ieliets svaigs ūdens, tīrs un dzidrs kā dimants. Domāju – jāiet uzpīpēt. Paskatījos uz cigaretēm, un kļuva nelabi. Kopš tās dienas vairs nesmēķēju. Taču mainījās ne tikai tas, citāda kļuva visa mana dzīve,” notikušo pirms sešiem gadiem atceras Juris.

Viņš sāka regulāri meditēt. Atrada reiki skolotāju, apguva šo māku. Vēlāk viņa vadītajos reiki seansos ne vienam vien kļuva labāk. Juris par to priecājās, bet pārāk neiedziļinājās, kāpēc tā notiek. Tad viņš apguva cigunu pie lieliskās skolotājas Mairas Gūtmanes. Pa garīgo ceļu virzījās neatlaidīgi, it kā kāda vadīts. Reiz meditējot sajuta, ka rokās ir spēks.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Uzreiz atnāca skaidra doma – man vajadzīgs garīgais skolotājs! Tas, kurš vestu manu dvēselisko būtību. Reiz uz Liepāju atbrauca mūki, rīkoja pasākumus. Viens pavaicāja, kāpēc man nav garīgā skolotāja. Uzreiz zināju, ka to atradīšu Nepālā. Man paveicās, ka varēju turp aizbraukt. Tieši tolaik biju pārdevis dzīvokli, ar draudzeni meklējām jaunu dzīvesvietu. Un vēl – uzzinot, kāpēc gribu braukt, daudzi ziedoja man naudu. Tagad visu dodu atpakaļ, praktizēju, palīdzu cilvēkiem, strādāju diendienā. Tas ir mans aicinājums un arī pienākums.

Man tuvs ir budisms. Tajā ir trīs elementi, dārgumi, kas tiek godāti: Buda, Dharma un Sangha. Buda – tā ir prāta attīrīšana, vēršanās pretī apgaismībai. Dharma palīdz šo ceļu iet, bet Sangha aptver vienotu uzskatu ļaužu kopienu, kas vēlas sasniegt šo mērķi. Budisma vērtības labi sader ar citām sistēmām, mācībām, ko esmu apguvis, piemēram, ar cigunu un reiki.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.