Kūkas, pīrāgi, cepumi, deserts 15

Pīrāgi

Kārtainie pīrādziņi ar aknu pildījuumu
Buljona pīrādziņi. Šo klasisko recepti der zināt katram! 
Kārtainie pīrādziņi ar kartupeļiem un vistas fileju
Ātrie ābolu vai siera pīrādziņi
Saldie pīrāgi ar āboliem 

Kāpostu pīrāgi
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Pīrādziņi ar lazdu riekstu pildījumu. Fotorecepte
Rauga mīkla. Otaņķu saimnieces recepte
7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina mīkstu un gaisīgu pīrāgu cepējām
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Skaistās un gardās maizītes “Uzplaukušas rozītes”
Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu
Vecmāmiņas biezpienrausīši
Siera gliemezīši – skaisti, zeltaini un aromātiski
Pīrādziņi ar sieru
Sēņu tūtiņas
Cīsiņi mīklā
Spinātu groziņi no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Fiksās biezpiena bulciņas

Reklāma
Reklāma

Cepumi

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas
Foto – Marta Purmale

Mandeļu cepumi sicīliešu gaumē
Smilšu mīklas zvaigznītes ar divām šokolādēm
Cepumi “Riekstu bučas”, mājražotājas Agneses Vīdneres gatavoti
“Bučas” – gaisīgi un viegli pagatavojami cepumiņi
Mājas māršmelovi ar kanēli
Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem. Žanra klasika ar īpašu niansi!
Mandeļu cepumi ar aprikožu kauliņiem
Šokolādes–riekstu–krēma puķītes vai zvaigznītes
Kraukšķīgi un aromātiski mandarīnu cepumi
Saldais ēdiens “Sniegbaltīte”
Smilšu cepumi ar apelsīnu miziņām. Maigs un aromātisks našķis
Burkānu cepumi ar kanēļa un krustnagliņu garšu fonā
Vāverītes, lapsiņas un citi zvēri – vienkārši un gardi formiņcepumi
Cepumi “Žagariņi” – ātri un vienkārši pagatavojams našķis
Medus cepumi “Kamenīte”. “Otaņķu” saimnieces recepte
Sklandrauši. “Ceiņu” saimniecības recepte
Sklandrauši
Saldie cepumi “Aitiņas”
Lāča spēks – gardi riekstu un šokolādes cepumi
Meža rūķi – interesanti svētku gardumi
Gardie vaniļas radziņi
Biezpiena žagariņi: kas var būt gardāks!
Kokosriekstu cepumi

Kūkas, plātsmaizes, tortes

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto-say7.info

Ābolu kūka ar kanēli
Tradicionālā Ziemassvētku augļu kūka
Šokolādes kēkss ar biezpiena krēmu
Meloņkūka – aromātisks gardums
Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte
Ātrā ābolkūka uz kefīra bāzes
Ātrā ābolkūka bez mīklas mīcīšanas
Kliņģeris no rauga mīklas
Karstais ābolu pīrāgs ar saldējumu
Ābolu tarte ar grenadīnu
Citrusaugļu Ziemassvētku pīrāgs
Saldais pīrāgs ar mandelēm un karameli
Burvīga mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Magoņu pīrāgs
Mannas kūka ar apelsīnu sīrupu
Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā
Jorkšīras tējas kēkss pieaugušajiem
Klasisks biezpiena sacepums mūsdienīgā versijā. Recepte ar brīvdienu garšu
Strūdele ar šķiņķi un sieru
Omes biezpienmaize. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienai saimniecei
Apelsīnu kēkss ar medu un mandelēm. Fotorecepte
Ziemassvētku medus kūka “Vālodzēnu” gaumē
Vācu gardums – štollenkūka – svētku galdam
Valriekstu torte ar kafijas aromātu
Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm
Ātrā plātsmaize ar āboliem
Kapučīno kūka
Biezpiena un magoņu kūka

Deserts

Foto – Anda Krauze

Gardais, ātri pagatavojamais desertiņš Ziemasvētku priekšnojautās
Apelsīnu pudiņš
Deserts “Apelsīnu brīnums”
Bumbieris medus un zilā siera glazūrā
Vīģu krēms ar melno šokolādi un smiltsērkšķu mērci
Pildīti āboli ar brūklenītēm un saldumiņu
Piparkūku panna cotta ar karamelizētiem mandarīniem un dzērveņu mērci
Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis!
Rupjmaizes kārtojums ar biezpienu. Sena recepte
Āboli ar medu un auzu pārslām
Piparkūku kārtojums ar saldo krējumu un dzērvenēm

Citi gardumi

Foto – Aija Geida
Šerbets ar sēkliņām
Banāni mīklā
Ābolu gredzeni mīklā
Karamelizēti apelsīni šokolādē
Kanapē no pankūkām un laša – ideja svētku galdam
Dzērvenes pūdercukurā. Pašu gatavotas!
Alkoholiskās eglītes
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.