Foto – Aija Geida

Manna ar banāniem 0

Banānus sagriež kubiciņos. Uzvāra pienu, samazina vārīšanas temperatūru (nogriež mazāku gāzes liesmu vai katlu noliek uz plīts malas utt.) un, nepārtraukti maisot, lēnām ber mannu, lai neveidojas kunkuļi. Uz mazas uguns, maisot ar putojamo slotiņu, vāra 3–4 minūtes. Kad putra sāk biezēt, pievieno banānus un vaniļas cukuru. Apmaisa, pavāra vēl minūti, tad izslēdz uguni un katlam uzliek vāku, lai banāni kļūst mīksti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
“Ukraina pamodīsies pasaulē, kas nav mainījusies.” Eksperti norāda, ka Putins Aļaskā guvis divas nozīmīgas uzvaras
Ukraina iet uz pilnu banku – elites vienības intensīvi, ar konkrētu mērķi plosa fronti 55
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām. Banāni dod saldumu un patīkamu aromātu, nevajag likt ne ievārījumu, ne medu. Ar putojamo slotiņu maisītā putra ir patīkami gaisīga.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.