Paštaisītas konfektes no biezpiena 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena (5%), 50 g valriekstu, 120 g cepumu (var izmantot “Selgas” cepumus vai citus pēc izvēles), 2–3 ēdamkarotes cukura, naža gals vanilīna, 10 g kakao pulvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pie Krievijas robežas Somijā atrasta māja, kas pilna ar ieročiem un sprāgstvielām – bijuši smagi sprādzieni
Krieviju gaida “ugunīgs rudens”: atklāts, kādu pārsteigumu Ukraina gatavo Putinam
RAKSTA REDAKTORS
“Es uzreiz sapratu, ka kaut kas šeit nav kārtībā!” Jaunietis saņem aizdomīgu zvanu par VAD – ko saka Aizsardzības ministrija?
Lasīt citas ziņas

Biezpienu ar dakšiņu saspaida, pievieno cukuru un vanilīnu. Valriekstus ar cepumiem sablendē sīkās drupačās. Visu savieno un kārtīgi samaisa. Ar rokām veido nelielas bumbiņas un apvārta tās kakao pulverī. Gatavās bumbiņas uz vienu stundu ievieto ledusskapī. Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.