Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem 
 0

Kā gatavot?

Sajauc miltus (ja nav pieejami miežu vai rupja maluma kviešu milti, var izmantot arī 500 g augstāka labuma miltus), pievieno klijas, sezama sēklas un sāli. Aukstu sviestu sagriež gabaliņos un ieberž miltos. Pamazām lej klāt ūdeni. Mīklai jāsanāk mīkstai, bet ne pufīgai. Kad mīkla sagatavota, to ietin pārtikas plēvē un liek stundu atpūsties istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vērsis – pazemība, Jaunava – uzticība: mācība, kas šajā dzīvē tev jāapgūst, lai būtu laimīgs
Veselam
Cik bieži patiesībā jāmazgā mati: kļūda, ko pieļauj daudzi
Nodeva paši sevi? Kremlis apsūdz Ukrainu asiņainas provokācijas plānošanā – tā izjaukšot Trampa un Putina sarunas
Lasīt citas ziņas

Gatavo pildījumu. Novārītus kartupeļus sagriež kubiņos, pievieno smalki sagrieztu svaigo sieru un samaisa kopā ar kartupeļiem un zirnīšiem. Pildījumam var izmantot dažādas variācijas, piemēram, svaigo sieru ar skābu gurķi un garšvielām, burkānus ar rīvētu sieru un krējumu, rasolu.

Mīklas bumbiņu valrieksta lielumā izrullē apaļu, ieliek pildījumu, malas nosmērē ar ūdeni, lai labāk salīp, un aizrullē maliņas. Cep cepeškrāsnī +200 grādu temperatūrā 20 – 30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.