Dejot putnu dziesmās 0

Jau trešo gadu aizraujos ar biodeju. Esmu dejojis visu mūžu – gan tautas dejas, gan sporta, balles un modernās dejas. Taču biodejai nav vajadzīga pieredze, tā pat traucē.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Lasīt citas ziņas

Bija visai grūti atvadīties no iemācītās, pareizās dejošanas un nonākt līdz dabas ieliktajām kustībām. Sākumā biodeju uzskatīju gandrīz par maģisku pasākumu. Protams, tā liek arī krietni izkustēties un dod daudz prieka, jo esmu kopā ar cilvēkiem, kuri jūtas labi. Kad sāku mācīties par biodejas skolotāju, pārliecinājos, ka tā ir perfekti izstrādāta sistēma, kas ietver personības attīstību. Tiek trenēta darbību pieredze, piemēram, kā cilvēks var pārkāpt savas robežas, kas ir viņa spēks un vājums. Līdz ar to iepazīst sevi.

Biodejā esmu piedzīvojis neparasti spilgtus mirkļus. Reiz skolotājs aizveda mūs mežā. Nebija nekādas mūzikas, vien dabas skaņas. Dejojām putnu dziesmu un vēja šalku pavadījumā. Sākumā bija grūti pieskaņoties, bet beigās mēs gluži kā putni lidinājāmies laukā no meža! Līdzīgi var piedzīvot biodeju ūdenī vai uguns tuvumā. Mūsu tautas tradīcijās arī ir visi pirmelementi.

CITI ŠOBRĪD LASA

36,6 °C viesis VALDIS BRIEDIS, ārsts psihoterapeits

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.