Foto – Marta Purmale

Gaišie jālūdz, tumšie nāk nelūgti
 0


Astra ir pārliecināta, ka ceļojumi tuvākos un senākos aizlaikos nav fantastu izdomāta iztēles rotaļa, bet ir vērā ņemams resurss dzīves sakārtošanai. Tas ļauj sameklēt pavedienus, kas šodienas norises saista ar sen aizmirstībai atdotiem notikumiem, un arī šos mezglus atraisīt – atbrīvot sevi no savienojuma ar tiem. “Esam veidoti pēc Dieva tēla enerģētiskās līdzības, tāpēc ikkatrā no mums ir dievišķā dzirksts – vienam kā tikko gailoša oglīte, otram kā sīka liesmiņa, trešajam kā versmojošs ugunskurs. Ar garīgo redzi to var saskatīt – miljoniem kustīgiem zelta puteklīšiem līdzīgu mirdzumiņu, kas piepilda ķermeni un izstaro gaismu apkārt. Būdami ar dzīvi apmierināti un priecīgi, esam kā svaigi uzlādētas enerģijas baterijas un mirdzam. Tiklīdz sakaitināmies, ielaižam sevī šaubas, bailes, aizvainojumu, gaismas virmojums pārtop agresivitātes enerģijā – tā ir balle tumšajiem, viņu maize. Žāvas, miegainums, auksti drebuļi – fiziskās pazīmes, ka gaismas sevī bijis par maz, tāpēc esam pieļāvuši uzbrukumu. Agresivitāte, neapmierinātība, nedrošība, pastāvīga vainas sajūta – rādītāji, ka bess jau līksmo pārliecībā: šis cilvēks ir mans kalps un marionete.
[commented_posts title=”yes”]

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
VIDEO. Slovākijas premjerministrs pēc slepkavības mēģinājuma atrodas kritiskā stāvoklī; atklāta uzbrucēja identitāte 22
Lasīt citas ziņas

Cilvēka uzdevums – iemācīties sevī uzturēt gaismu kā pretmetu tam, kas varētu sagraut. Ieraudzīt un pazīt to, kas liek svārstīties un var izsist no līdzsvara. Bet mīnuszīmes enerģiju pārvērst zeltainajā iespējams tikai ar mīlestību un piedošanu, šajā procesā esot ciešā kontaktā ar Dieva gribas vēstnešiem – eņģeļiem (protams, vispirms nešaubīgi ticot, ka šādas gaismas būtnes reāli eksistē) un lūdzot palīgā ne tikai grūtos brīžos, bet katru reizi, kad jāpieņem svarīgs lēmums. Eņģeļi ir ārpus laika, tāpēc viņu klātbūtnē jebkuras laika un telpas robežas beidz pastāvēt.

Gaišie spēki jālūdz, tad tie palīdz, par zīmi atstājot sirdī mieru. Tumšie, ja tos lūdz, palīdz divtik ātri, bet nāk arī nelūgti, provocē un kacina, lai tikai cilvēks sanervozētos un atdotu savu enerģiju. Tad – caps!, un valgos, no kuriem vēlāk grūti tikt laukā,” metodes teorētisko pamatu skaidro Astra.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.