Foto – Baiba Tarziera

Paralēli tradicionālajai medicīnai arī netradicionālā 0


„20 dienas psiholoģiski bija ļoti smagas,” savu sakāmo turpina Iveta. „Un tajā pašā laikā ļoti piepildītas, jo es meklēju variantus, kas man der. Es vācu informāciju, konsultējos, lai uzzinātu, kas man vajadzīgs, lai es izveseļotos. Jo tā nav tikai operācija.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

Izvēlējos savus ārstus speciālistus, precizēju, ko darīt tālāk pēc operācijas, jo būs ķīmijterapija. Bija jāmeklē arī ķīmijterapeits un imunologs. Atradām visus nepieciešamos ārstus. Katra vizīte pie kāda ārsta bija kā mācību stunda. Ir ārsti, kas man der, un tādi, kas man neder. Tad es ļoti paļāvos uz savu intuīciju. Katram taču ir savs ceļš un tātad savi sabiedrotie.

Zināju, ka paralēli tradicionālajai medicīnai būs arī netradicionālā – aromterapija, reiki dziedināšanās, arī psihoterapija.

CITI ŠOBRĪD LASA
Jau gandrīz divus gadus mācos Ugunsskolā, esmu atradusi manas laimīgas dzīves skolotāju Lauru Dennleri. Tas ir mans ceļš, ko es eju. Arī šajā dzīves posmā galvu sakārtot ļoti palīdzēja Ugunsskolā gūtās zināšanas. Par to esmu bezgala pateicīga. Mans uzdevums ir drosmīgi ielūkoties sevī un sameklēt, apzināt savu atbildību par pašas dzīvību un dzīvi. Es nevainoju nevienu, bet uzņemos atbildību pati. Man ir jārod atbildes, kādēļ man bija tik tālu jānonāk, lai apstātos un saprastu, ko nodaru sev, neesot saskaņā ar savu būtību.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.