Foto – Baiba Tarziera

Cīņa, kur vēzis un es esam vilcenes 0


Īpaši sākumposmā pieņemt šo slimību man ļoti palīdzēja mana aromterapeite un draudzene Inita Krūmiņa, kas teica skarbus, taču patiesus vārdus: „Mīļā, Tu pati to esi izveidojusi!” Elpoju, meditēju, dziedinājos.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Lasīt citas ziņas

Ja es iztēlojos cīņu, tad vēzis ir kā vilcene, un es esmu otra tāda pati. Un cīnoties abām vilcenēm manā ķermenī, vizualizējot veidojas tāds kā asiņains kara lauks. Es necīnos tādā veidā, bet eju uz sadarbību. Pieņemu savu slimību, ka esmu mana veselā daļa un slimā daļa, taču vispār esmu viens vesels. Tā es vizualizēju šo situāciju kā mazu ligzdiņu, kurā es salieku visas tās šūnas, kas nav veselas. Lai tās atpūšas. Un, kad pienāks operācijas diena, es no tām atvadīšos. Viņām ir sava dzīve, man – sava.

Mūsdienās medicīna strauji attīstījusies, ķīmijas labākas, daudz panesamākas, tās iedarbojas labāk. Un ir daudz veiksmes stāstu par tiem, kuriem pirms 20 gadiem atklāts vēzis, viņi joprojām dzīvo, un viss ir labi. Līdz ar to ar tiem veiksmes stāstiem es tā kā barojos, ticēju, ka ar mani viss būs kārtībā. Un arī ķīmijai ir jāpalīdz.

CITI ŠOBRĪD LASA
Vēzis man bija strauji uzliesmojis. Kā man apgalvoja ārsti – ja strauji uzliesmo, uz to ķīmija iedarbojas labāk, nekā uz tiem, kam vēzis veidojies lēnām.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.