Foto: SHUTTERSTOCK

Efektīvi “knifi”, kā liesināt majonēzi un dažādot tās garšu 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
“Kauns Ārlietu ministrijai!” Sociālajos medijos izplatīts video liek apšaubīt ilggadējās diplomātes Āboltiņas valodas prasmes 4
Lasīt citas ziņas

Majonēze nav slikts produkts, jo ar to var apēst daudz ko, bet – tā piešķir ēdienam standarta garšu, un majonēze ir trekns produkts.

Cilvēkiem ar lieko svaru vajadzētu no majonēzes ikdienā atteikties un to atļauties tikai svētkos, piemēram, Lieldienās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir nopērkamas arī vieglās majonēzes, taču arī tām ir pietiekami daudz kaloriju.

Treknās kalorijas gan parasti garšo labāk. Lai majonēzes liesinātu, tās var atjaukt ar lakto vai bezpiedevu jogurtu.

Garšas dažādošanai pievieno sinepes, mārrutkus, zaļumus: lociņus, dilles, pētersīļus, skābas ogas, garšvielas: kariju, maltus dažādu krāsu piparus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.