Foto: SHUTTERSTOCK

Efektīvi “knifi”, kā liesināt majonēzi un dažādot tās garšu 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Majonēze nav slikts produkts, jo ar to var apēst daudz ko, bet – tā piešķir ēdienam standarta garšu, un majonēze ir trekns produkts.

Cilvēkiem ar lieko svaru vajadzētu no majonēzes ikdienā atteikties un to atļauties tikai svētkos, piemēram, Lieldienās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ir nopērkamas arī vieglās majonēzes, taču arī tām ir pietiekami daudz kaloriju.

Treknās kalorijas gan parasti garšo labāk. Lai majonēzes liesinātu, tās var atjaukt ar lakto vai bezpiedevu jogurtu.

Garšas dažādošanai pievieno sinepes, mārrutkus, zaļumus: lociņus, dilles, pētersīļus, skābas ogas, garšvielas: kariju, maltus dažādu krāsu piparus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.