Foto-Shutterstock

Garšvielu dubultspēks tievēšanai 0

Kanēlis

Kanēlis – garša salda, asa, sūra; izmanto augļu un šokolādes desertos, konditorejas izstrādājumos, austrumnieciskos rīsu, lēcu un dārzeņu (kāpostu, ķirbju, tomātu) ēdienos, pievieno žāvētiem augļiem, arī karstvīnam. Foto-Shutterstock
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Dažādas garšvielas ne vien bagātina ēdiena buķeti, bet arī palīdz cīnīties ar liekajiem kilogramiem.

Ja esat saldummīle (-lis), kanēlis ir domāts jums! Kanēlis palīdz nomākt vēlmi apēst kādu saldumiņu. Tas arī uzlabo vielmaiņu un uztur normālu cukura līmeni asinīs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.