
Foto-Shutterstock
Garšvielu dubultspēks tievēšanai 0
Kanēlis

Kanēlis – garša salda, asa, sūra;
izmanto augļu un šokolādes desertos, konditorejas izstrādājumos, austrumnieciskos rīsu, lēcu un dārzeņu (kāpostu, ķirbju, tomātu) ēdienos, pievieno žāvētiem augļiem, arī karstvīnam.
Foto-Shutterstock
Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Dažādas garšvielas ne vien bagātina ēdiena buķeti, bet arī palīdz cīnīties ar liekajiem kilogramiem.
Ja esat saldummīle (-lis), kanēlis ir domāts jums! Kanēlis palīdz nomākt vēlmi apēst kādu saldumiņu. Tas arī uzlabo vielmaiņu un uztur normālu cukura līmeni asinīs.