Daces Meijas foto

Gatavojam āboliņa sīrupu labai atmiņai un pret klepu 0

Pirtniece un veselības konsultante Dace Meija iesaka vienkārši pagatavojamu āboliņu sīrupu. Ejam dabā!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Veselam
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
Lasīt citas ziņas

“Salasa sarkanā āboliņa galviņas vai nu no rīta puses, vai vakarā. Liek katlā āboliņus un citronu (es ņēmu 1l burku āboliņu un 1 citronu), aplej ar vārītu ūdeni 1l, atstāj uz 8 stundām, pēc tam nokāš caur sietu, izspiež lieko šķ.idrumu un liek karsēties. Uz 1l šķidruma izmanto 600 g cukura. Uzvāra, tad uz mazas uguns karsē, līdz aptuveni puse šķidrumsa ir novārījies.

Gatavojot termomiksā,  viss ir vienkārši – uzstādi grādus, laiku un bez vāciņa 1h karsē, jo aparāts pats maisa. Tad karstu lej izkarsētās burciņās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Der gan klepum, atmiņai un vienkārši gards. Pa tējkarotei pie tējas vai našķītim vēsajos vakaros,” iesaka Dace Meija.

Lasiet arī Daces Meijas recepti, kā gatavot ceļmallapu sīrupu un konfektes

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.