
Foto – Aija Geida
Kokteilis locītavu veselībai un mundrumam 0
Riekstus sešas stundas mērcē aukstā ūdenī. Vilkābeļu augļiem izņem kauliņus, ķirbju mizu un kabaci smalki sarīvē. Pieneņu un vārpatas saknes samaļ kafijas dzirnaviņās. Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē, pielej ūdeni un sakuļ.
Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu
13
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Pusdienās ēdi ķiplokus, bet tūlīt jāskrien uz tikšanos? 6 pārtikas produkti, kas ātri palīdzēs atsvaidzināt mutes aromātu
Recepti iesaka uztura speciāliste Inga Pūce un zaļās kulinārijas meistarklases “Dieva dārzs” vadītāja Nitja Rūpa