Gurķis un melone 0

Šāda izvēle raksturīgāka vīriešiem, nevis sievietēm. Šī tipa vīrieši ir vīrišķīgi un nopietni. Viņi reti nokļūst citu ietekmē, nav pakļauti atkarību riskam. Starp viņiem ir daudz sportistu un kaislīgu ceļotāju.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Sieviete kopā ar tādu vīrieti jutīsies kā aiz mūra sienas – viņa atbildība attiecas arī uz ģimenes jomu.

Šādi vīrieši ir mērķtiecīgi un viegli sasniedz izraudzītos mērķus. Tomēr šim tipam ir arī savi trūkumi – gurķa-melones vīrietim tikpat kā nepiemīt romantisms. Tāpēc – ja gaidi no viņa ziedus, labāk negaidi, bet izdari mājienu ar mietu, cik ļoti sapņo par kādu smaržīgu pušķīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savukārt gurķa-melones tipa sievietes bieži kļūst par priekšniecēm, savukārt ģimenes dzīvē mēdz būt visai bezpalīdzīgas, gluži kā bērni – ar nepatiku un slikti gatavo ēst, neprot sadalīt budžetu, viņām nepatīk mazgāt drēbes un traukus. Toties šādā sievietē vīrietis atradīs patiesu un saprotošu draugu.

Turklāt – ja tev nepatīk gatavot un kopt māju, bet pietiek naudas: nav jābūt raķešu zinātniekam, lai saprastu, kas darāms – noalgo mājkalpotāju!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.