Svētku laikā jāpaslēpj panna. Izdzīvošanas minimums, lai nenāktu klāt svars 0
Krista Draveniece


3. Dziļā pannā ielej augu eļļu un apcep sojas gabaliņus no abām pusēm, līdz tie zeltaini brūni.
3. Dziļā pannā ielej augu eļļu un apcep sojas gabaliņus no abām pusēm, līdz tie zeltaini brūni.
Foto – Aija Geida

Ziemassvētku laiks, kas manās mājās ar pilnu krūti sākās jau no Pirmās adventes, saistās ar bagātīgi klātiem galdiem un smaguma sajūtu. Ar karoti jau neviens virsū neskrien, kopīgas maltītes ir daļa
no svētkiem gan adventes laikā, gan Ziemassvētku brīvdienās, tomēr lielā apetīte pēc tam kopā ar vainas izjūtu neļauj izbaudīt svētku laiku pilnībā.

Reklāma
Reklāma
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Lasīt citas ziņas

Lai arī ikdienā cenšos ēst veselīgi, pēdējā laikā pamanīju, ka pusdienu šķīvī vairāk lieku tieši ceptus ēdienus – tas ir daudz vienkāršāk, garšīgāk un ātrāk, bet, protams, arī neveselīgāk. Tā kā drastiskas diētas nekad nepalīdz un pirmssvētku gavēnim man spēka nepietiek, nolēmu kādu laiku atteikties no ceptiem ēdieniem, lai uzlabotu pašsajūtu un atbrīvotos no smaguma vēderā. Tik vienkārši, toties efektīvi!

Visu to, ko ēdu iepriekš, turpinu lietot uzturā, tikai gatavoju katlā un cepeškrāsnī.
CITI ŠOBRĪD LASA

Šādas minimālas uztura izmaiņas ikdienā man palīdz bagātināt ēdienkarti, jo karbonāžu vietā nu izvēlos sevi palutināt ar cepeškrāsnī ceptu lasi vai bagātīgāku sautēto dārzeņu izlasi.

Lai arī pārējiem mājiniekiem vēl joprojām no rīta cepu plānās pankūkas un vakarā smeķīgas karbonādes, pati izvēlos dienu sākt ar biezpienu un vakarā uzvārīt dzeltenās pupiņas ar vistas fileju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.