Foto: 5 second studio/Shutterstock

Piparmētru sīrups 0

Proporcijas: uz 1 l šķidruma ņem 500–600 g cukura. Ja garšo saldāks sīrups, cukuru droši var bērt vairāk.

Reklāma
Reklāma
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
Japāņu “Vangas” paredzējums, iespējams, piepildīsies jau 5. jūlijā. Āzijā tam gatavojas ar lielām bažām 7
Lasīt citas ziņas

Piparmētras sasmalcina, ber 3 l burkā, pievieno 1 ēdamkaroti citronskābes. Pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj diennakti nostāvēties.

Šķidrumu nokāš katlā, pieber cukuru. Uzvāra, pilda nelielās pudelītēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.