Foto: 5 second studio/Shutterstock
Ideja, kā noglabāt ziemai piparmētru svaigumu – sīrupa recepte 0
Šovasar braši saaugušas piparmētras? Lūk, recepte, kā to garšu noglabāt ziemai.
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Proporcijas: uz 1 l šķidruma ņem 500–600 g cukura. Ja garšo saldāks sīrups, cukuru droši var bērt vairāk.
Piparmētras sasmalcina, ber 3 l burkā, pievieno 1 ēdamkaroti citronskābes. Pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj diennakti nostāvēties.
Šķidrumu nokāš katlā, pieber cukuru. Uzvāra, pilda nelielās pudelītēs.



