
Foto: 5 second studio/Shutterstock
Piparmētru sīrups 0
Proporcijas: uz 1 l šķidruma ņem 500–600 g cukura. Ja garšo saldāks sīrups, cukuru droši var bērt vairāk.
Reklāma
Reklāma
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes
7
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas?
15
Japāņu “Vangas” paredzējums, iespējams, piepildīsies jau 5. jūlijā. Āzijā tam gatavojas ar lielām bažām
7
Piparmētras sasmalcina, ber 3 l burkā, pievieno 1 ēdamkaroti citronskābes. Pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj diennakti nostāvēties.
Šķidrumu nokāš katlā, pieber cukuru. Uzvāra, pilda nelielās pudelītēs.