Foto: Fotolia/ Schum

Man ir laimīga laulība un brīnišķīgs vīrs, un mani bipolārie traucējumi rada daudzas problēmas. Pagājušajā gadā es iestrēgu mānijas fāzē uz vairākiem mēnešiem. Tad es pilnībā zaudēju kontroli pār sevi un ļāvos straumei. 0


Man vienmēr bija par maz, nekas nevarēja mani apturēt. Lai gan es cīnījos ar savām seksuālajām vēlmēm, man tas izdevās ar grūtībām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Tagad es varu domāt racionāli un mēģināt saprast, kas izraisīja dzīšanos pēc seksa. Es un mans vīrs izstudējām visus avotus, ko varēja atrast par hiperseksualitāti, un viņš man piedeva. Es vienmēr būšu atbildīga par savu rīcību, bet tagad es zinu, ka mana rīcība bija biežs bipolāro traucējumu simptoms.

Katru dienu es ciešu no dziļas vainas izjūtas par savu neuzticību, bet man vairs nav kauns par sevi. Tas, kas notika, bija briesmīga kļūda, bet es guvu mācību no tās. Zināšanas dod spēku, un katru dienu es cenšos atkal kļūt par sava ķermeņa saimnieci. Un es ceru, ka kādreiz man tas izdosies uz visiem laikiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nekaunieties par savu rīcību. Izdariet secinājumus un dzīvojiet tālāk. Ja tu vai kāds no tuviniekiem piedzīvo hiperseksualitātes simptomus vai citus simptomus, nekavējieties, konsultējieties ar ārstu.”

Avots: psychologies.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.