Siera “Rasa” un biezpiena bumbas ar dārzeņiem, rudzu maizes drupačām un bazilika pesto 1

Sastāvdaļas 150 g svaigā siera “Rasa”, 200 g biezpiena, 20 g maurlociņu, 30 g lazdu riekstu, 60 g redīsu, 100 g gurķu, 30 g bazilika pesto, 60 g rudzu maizes, 150 g alus, 40 g sarkano sīpolu, 40 g salātu, sāls, pipari (pēc garšas), 30 g medus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
RAKSTA REDAKTORS
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Sarkanos sīpolus sagriež šķēlītēs, saber katlā, pievieno alu un medu, novāra 2/3 no tilpuma.

Rudzu maizi sarīvē, liek cepeškrāsnī kaltēties, tad pielej izkāstu alu, samaisa un atdzesē. Biezpienam pievieno svaigo sieru, sāli, sadala 12 daļās un saveļ bumbās. 4 bumbas apviļā sasmalcinātos lazdu riekstos, 4 bumbas – sīki sagrieztos maurlociņos un 4 bumbas atstāj baltas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto bumbas, bazilika pesto, redīsus, gurķus, rudzu maizes drupačas un salātu lapas.

Gatavojas restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.