Siera “Rasa” un biezpiena bumbas ar dārzeņiem, rudzu maizes drupačām un bazilika pesto 1

Sastāvdaļas 150 g svaigā siera “Rasa”, 200 g biezpiena, 20 g maurlociņu, 30 g lazdu riekstu, 60 g redīsu, 100 g gurķu, 30 g bazilika pesto, 60 g rudzu maizes, 150 g alus, 40 g sarkano sīpolu, 40 g salātu, sāls, pipari (pēc garšas), 30 g medus.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Sarkanos sīpolus sagriež šķēlītēs, saber katlā, pievieno alu un medu, novāra 2/3 no tilpuma.

Rudzu maizi sarīvē, liek cepeškrāsnī kaltēties, tad pielej izkāstu alu, samaisa un atdzesē. Biezpienam pievieno svaigo sieru, sāli, sadala 12 daļās un saveļ bumbās. 4 bumbas apviļā sasmalcinātos lazdu riekstos, 4 bumbas – sīki sagrieztos maurlociņos un 4 bumbas atstāj baltas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto bumbas, bazilika pesto, redīsus, gurķus, rudzu maizes drupačas un salātu lapas.

Gatavojas restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.