Foto – Shutterstock

Vatei jābūt baltai 0

“Lai ko liktu uz sejas, jāatceras, ka āda pēc tam jāattīra,” atgādina sejas kopšanas speciāliste. “Ja ikdienā papildus lieto dekoratīvos kosmētikas līdzekļus, palīgā obligāti jāņem pieniņš, fluīds un losjons. Pieniņš paredzēts visiem ādas tipiem. Fluīdi parasti pieejami gela veidā un domāti problemātiskai, kombinētai vai taukainai ādai. Tīrīšana jābeidz ar losjonu vai tagad tik populāro micelāro ūdeni, kas nesausina ādu. Ar pieniņu vai fluīdu seju attīra, attauko no kosmētikas, jo tikai ar ūdeni to izdarīt ir ļoti grūti. Ar roku ziepēm mazgāt seju nav ieteicams, jo pārāk liels sārma daudzums veicina ādas izžūšanu.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Ar losjonā samērcētu vati pārvelk pāri sejai, papildus to notīrot, – vatei jābūt baltai, bez kosmētikas atliekām. Lielam kosmētikas daudzumam un noturīgiem līdzekļiem jāizlieto vairākas vates. Pretējā gadījumā krēma, pūderkrēma, pūdera, vaigu ēnu atliekas no rīta būs palikušas uz sejas vai spilvena, bet naktī āda vēlas elpot un būt tīra.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.