Radīšanas prieks 0


Spēkavotu tapšanā nozīmīgs ir pilnīgi viss: gan ģeometrija, kas ietekmē enerģijas plūsmas ātrumu un virzienu, gan pildījums, kas nosaka to, kādu informāciju instruments izstaros.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

“Par pildījumu uzskatāmas arī tās vibrācijas, kas caurstrāvojušas spēkavotu tapšanas brīdī: apkārtējās vides vibrācijas, radītāja domas, emocijas, arī putnu dziesmas un jūras šalkoņa, vēja skaņas un zemes vibrācijas. Itin viss, kas notiek tapšanas brīdī un vietā, kur rodas šis spēkavots. Un arī viss, kas notiek kosmosā. Enerģētisko instrumentu ietekmē viss, tāpēc divus vienādus nav iespējams uztaisīt, lai kā arī censtos,” uzsver Ansis Tenteris.

Klausies sirdsbalsī

Katrs no spēkavotiem dara kaut ko citu, bet to var tikai sajust, nevis izdomāt vai izprātot. Tāpēc izvēle jāuztic savām izjūtām – jāsajūt, kurš uzrunā.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Mēdz izvēlēties pēc izskata – kā apģērbu, bet var pēc izjūtām – kā mūziku. Vienīgais veids, kā tikt pie sava īstā spēkavota, ir klausīties intuīcijā un savā sirdsbalsī, jo tā nekad nekļūdās,” uzskata Ansis.

Ko spēkavots spēj veikt, var noteikt tikai daļēji, jo to darbība izpaužas neredzamā plānā un katrs spēj sajust tikai tik daudz, cik viņa izjūtas ir attīstītas, spēj iztulkot tikai tik daudz savu jušanu, cik attīstīts ir viņa prāts.

“Katram cilvēkam ir ļoti atšķirīgi iemesli, kādēļ iegādājas spēkavotu, to zina tikai viņa sargeņģeļi, dvēsele un augstākais Es. Jo visi iemesli ir neredzamajā plānā, un to cilvēka prāts vēl nav tik labi iepazinis, lai precīzi spētu pateikt, kas un kā notiek.”

Rūpējies kā par sevi pašu

Spēkavotam tāpat kā jebkurai spēka vietai ir sava enerģija, savs elektromagnētiskais lauks, kas ir dzīvs un kustas neatkarīgi no tā, vai kāds ap to darbojas vai ne. Taču, lai gūtu maksimālu efektu, vēlams mijiedarboties pavisam cieši. Ir jāapzinās, ka spēkavots ir kā dzīva būtne. Ar to ir jārunājas, jārūpējas kā par mājdzīvnieku. Vēlams ik pa laikam nomazgāt zem remdena ūdens strūklas, iemērkt sālsūdenī, lai tas atjaunotu savu spēku. Ja kļūst nespodrs, uzspodrināt.

Spēkavotam ir jāstāsta viss, ko vēlas, kādas problēmas grib atrisināt, ko grib saprast vai iegūt. Un atkal – šajā procesā jāpaļaujas uz sajūtām, kas nāk no sirds.
Ja šādi mijiedarbojas, tas palīdz no spēkavota iegūt pēc iespējas vairāk pozitīvas informācijas un enerģiju. Tas arī pastiprina paša spēkavota enerģētiku.
Ansis uzsver, ka viņa radītie spēkavoti ceļ vibrācijas, attīra un aktivizē enerģiju, neitralizē kaitīgos starojumus un vibrācijas. “Tie attīra mūs kā upi no dambjiem, aizsprostiem, ķīmiskā un fiziskā piesārņojuma, kas bremzē upes plūsmu.”

Reklāma
Reklāma

Neitralizē elektroierīču radīto starojumu

Spēkavots spēj neitralizēt arī elektroierīču radīto kaitīgā starojuma piesārņojumu, taču nevar neitralizēt šā piesārņojuma cēloni.

Šim nolūkam Ansis Tenteris radījis pilnīgi jaunas tehnoloģijas. Tās ir īpašas uzlīmes, kam devis nosaukumu Orbs. Tas nav līdzīgs ne orgonītam, ne spēkavotam, daudz spēcīgāks un efektīvāks par citiem enerģētiskajiem instumentiem. Viena šā izgudrojuma daļa ir ierīce, otra – uzlīmes. Tās abas ir savstarpēji saistītas un darbojas kā viens vesels. Orbs elektroierīču radīto starojumu spēj padarīt harmonisku cilvēkam.

“Ja iedomājamies, ka mūsu dzīves telpa ir kā caura laiva jūras vidū, tad ūdens ir kā elektroierīču kaitīgais starojums. Spēkavots ir kā kausiņš, lai izsmeltu ūdeni no laivas, bet Orbs ir kā līdzeklis, ar ko aizdarīt šo caurumu laivā,” tēlaini salīdzina autors.

Šī uzlīme sāk darboties, tiklīdz to uzlīmē elektroierīcei – tās starojums kļūst harmonisks un līdz ar to cilvēkam nekaitīgs. Tiek neitralizēta jebkura kaitīga un disharmoniska vibrācija. Orbs ir kā toņdakša, kas uzskaņo elektroierīču un citu lietu vai būtņu elektromagnētiskos laukus harmoniskās frekvencēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.