
Foto – Anda Krauze
Svaigā siera krēms ar avenēm . Recepte no Ērgļiem 0
Sastāvdaļas
Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.
Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos