
Foto – Anda Krauze
Svaigā siera krēms ar avenēm . Recepte no Ērgļiem 0
Sastāvdaļas
Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Putins gatavo bīstamu pārsteigumu: Krievija slēdz teritoriju kodolraķetes “Burevestņik” izmēģinājumam
Ikdienā mēdz ēst vienveidīgi? 10 ieradumi, kas nemanāmi iznīcina jūsu zarnu darbību
Gadiem pārbaudītas vērtības: 5 sieviešu smaržas, kas nekad neizies no modes
Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.
Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos