Foto – Fotolia

Saskaiti punktus! 0


No 5 līdz 9 punktiem. Tu gandrīz nemaz nepārvaldi savu elpošanu. Iespējams, tas ir tāpēc, ka neproti pareizi elpot, vai arī tāpēc, ka to neļauj tavs fiziskais stāvoklis. Tev vairāk jāsāk staigāt kājām un no rītiem jāizpilda elpošanas vingrojumi (kaut vai šādu: guļus stāvoklī dziļi ieelpo un pēc tam, sasprindzinot vēdera presi, visu gaisu izelpo). Ja esi smēķētājs, pacenties no šī postošā ieraduma tomēr atteikties (vai vismaz ierobežot līdz minimumam).

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

No 10 līdz 19 punktiem. Tās dažas problēmas, kas tev ar elpošanu radušās, var samērā ātri novērst, ja katru dienu to nedaudz trenēsi un norūdīsi (kaut vai, piemēram, 10 minūtes no rīta vai dienā palēkājot ar lecamauklu). Mācies arī pareizi elpot (pilna ieelpa un izelpa). Nedrīkstētu aizmirst arī mērenas fiziskās slodzes.

No 20 līdz 24 punktiem. Viss liecina, ka tu savu elpošanu pārvaldi itin labi. Taču tas nenozīmē, ka vari mierīgi “snaust uz lauriem” – turpini ievērot aktīvu dzīvesveidu, neatmet ar roku fiziskām nodarbībām, un tad tava elpošanas sistēma vēl ilgi nesagādās nekādas problēmas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.