FOTO: @edamskaisti/Facebook

Veselīgs kārums no bērnības – recepte biezpiena mājiņām ar sukādēm un šokolādi 0

Biezpiena mājiņas ir vienkāršs un mīļš deserts, ko pagatavosi bez cepšanas un lielām pūlēm. Pamēģini šo gardo variāciju ar tropiskām sukādēm un tumšo šokolādi, lieliski piemērota kā veselīgāks našķis gan ikdienai, gan ciemiņu pārsteigšanai! Recepte no @edamskaisti.

“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas: (10 gab)
1. 1,5 paciņas bezcukura cepumu;
2. 360g biezpiens (divas kubiciņu paciņas);
3. Saldinātājs (25 pilieni flavor drops vai 3 karotītes stēvija, cukurs un tml.);
4. 100g Tropiskais maisījums (jeb pomelo, papaijas, dzērveņu, kokosriekstu sukādes);
5. 50g tumšās šokolādes (ieteicams vismaz 72%kako).

Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc biezpienu ar saldinātāju, kārtīgi izmaisa. Pievieno sukādes un vēlreiz masu rūpīgi sajauc.
2. Saujiņā ielik divus cepumus, izveidojot mājas jumtiņu, pilda ar biezpiena/sukāžu masu (apmēram 2 tējkarotes) un uzliek trešo cepumu pa virsu, jeb mājas grīdiņu.
3. Tā sapilda visu masu cepumos.
4. Izkausē tumšo šokolādi un pārlaista par maju jumtiņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieteikumi:
Sukādes var izmantot tādas, kuras vislabāk garšo, un glazējot ļauties pilnīgai improvizācijai.
Ja biezpiens pagadījies sausāks, tad var pievienot dažas karotes piena/augu piena.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.