Foto. pexels.com/Pixabay

31 “Michelin” zvaigzņu īpašnieks atklāj nevainojamā kartupeļu biezeņa receptes noslēpumu – to pieprasa visā pasaulē 9

Rudens ir komforta ēdienu laiks, un maz kas var sacensties ar krēmīgu kartupeļu biezeni, kas silda gan ķermeni, gan dvēseli. Tas ir ideāls piedeva gandrīz jebkuram ēdienam – no sulīgām desiņām līdz bagātīgām sautējumu mērcēm.

Reklāma
Reklāma
Kremlī joki vairs nevienam nav prātā: Putinu, iespējams, jau tuvākajā laikā gaida notikums, kas izmainīs visu
“Ukrainiete aizrādīja savam priekšniekam Latvijā un…” notiekošais kādā uzņēmumā pārsteidz vietējos
Kokteilis
Mati, sēžamvieta, stāja… Atklāts, kuras ķermeņa daļas vīrieši visvairāk mīl sievietēs, un sievietes – vīriešos
Lasīt citas ziņas

Lai gan mājās pagatavot biezeni ir it kā vienkārši, sasniegt restorāna kvalitāti var būt izaicinājums. Par laimi, “Michelin” zvaigžņu šefpavārs Žoels Robušons, kurš reiz tika nosaukts par “gadsimta šefpavāru”, ir atklājis vienu vienkāršu noteikumu, kas pārvērš parastu kartupeļu biezeni par kulinārijas šedevru.

Žoels Robušons, kuram piešķirtas 31 Michelin zvaigzne, ir slavens ar savu kartupeļu biezeni, ko daudzi uzskata par labāko pasaulē. Viņa recepte ir vienkārša, bet pieprasa precizitāti un augstas kvalitātes sastāvdaļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Robušona recepte ir tik populāra, ka to pasniedz viņa restorānos visā pasaulē, un tā ir kļuvusi par etalonu profesionālajās virtuvēs.

Šeit mēs dalāmies ar viņa recepti un padomiem, kā mājās pagatavot kartupeļu biezeni, kas garšo kā no “Michelin” restorāna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.