Foto Matīss Markovskis

Otrs variants – Bebrišs jau vakarā izkapina izkapti, sagatavo, lai tā asa jo asa, tad uzliek pulksteni, lai modina četros no rīta. Ceļas un iet strādāt – ir rasa, izkapts asi kož. Tad ir prieks, pozitīvas emocijas par padarīto un nekāda noguruma. 3

Tātad svarīgi, cik labi esi sagatavojies darbam. Tad arī spēka nepietrūkst. Lūk, cik vienkārši!

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

* Klientiem stāstot par nepieciešamajiem vingrojumiem, arī pats dabūju izvingroties. Līdz ar to man visas dienas garumā ir neliela fiziskā slodzīte. Redz, cik es gudrs! Varētu jau paskaidrot tikai teorētiski, bet mans princips ir citāds – labāk vienreiz parādi, pačamdi, sajūti, nekā desmit reizes ļer, ļer, ļer.

*Visi muld par ēšanu – to drīkst, to nedrīkst, ietur visādas diētas. Es ēdu visu, kas man garšo. No pazīstama zemnieka pērku speķi, no kādas tantiņas vistu. Viņa pati to putnu lolojusi, dabiski barojusi, jo īpašai barībai un visādiem hormoniem viņai nav naudas. Nopērku tādu labu vistiņu, izvāru buljonu, saēdos – tik garšīgi! Neticu nevienai zaļajai karotītei, bet tantiņai – gan, kura dzīvo lauku sētā.

CITI ŠOBRĪD LASA

* Visu rakstu par dakteri Bebrišu un viņa ieteikumus veselīgai dzīvei – lasiet aprīļa žurnālā 36,6 °C  vai tā elektroniskajā versijā. Turpat arī neparasti vingrinājumi, kā mundri uzsākt rītu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.