
dziedināšanas recepte: dziednieciskās auzas. 0
Foto – Anda Krauze
Vienu glāzi nomazgātu pilngraudu auzu aplej ar vienu litru ūdens, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra līdz ķīseļa masas iegūšanai, izkāš, pievieno divas ēdamkarotes medus. Dziedniecisko novārījumu lieto divas reizes dienā pa pusglāzei pusstundu pirms ēšanas.
Reklāma
Reklāma
Āboli uzpūš vēderu… Kā tos pagatavot, lai gūtu labumu no šiem pašmāju augļiem
Kā izvēlēties un uzglabāt sieru? Iesaka siermeistars
No enerģijas dzērieniem var veidoties atkarība, brīdina toksikologs
6 mīti par miegu. Ja tu celies agri, izlasi – tev draud nepatikšanas!
Kā fiziskās aktivitātes padarīt sev pievilcīgākas
Moderni ir nesmēķēt. 5 soļi smēķēšanas atmešanai
Sirds veselības profilaksei – veselīgs uzturs, vitamīni un fitness
Suitu sievas: Veselību un optimismu stiprinām ceļojot. Ieteikumi ceļošanai senioriem