1. Olas 0
Foto. pexels.com/Dee Dave
-Bagātas ar olbaltumvielām (ap 6 g uz vienu olu);
-Palēnina kuņģa iztukšošanos, aizkavējot alkohola uzsūkšanos;
-Var pasargāt no pārēšanās vēlāk vakarā;
-Pagatavo kā omleti, cieti vārītas vai kultas olas.
-Bagātas ar olbaltumvielām (ap 6 g uz vienu olu);
-Palēnina kuņģa iztukšošanos, aizkavējot alkohola uzsūkšanos;
-Var pasargāt no pārēšanās vēlāk vakarā;
-Pagatavo kā omleti, cieti vārītas vai kultas olas.
Mājas
Veselam
RAKSTA REDAKTORS
RAKSTA REDAKTORS
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.