Foto: SHUTTERSTOCK

Ēdienu dažādībai: 8 veidi, kā interesanti sagriezt dārzeņus 4

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Lasīt citas ziņas

Kubiņi, stienīši, salmiņi, ripiņas? “Formai ir nozīme,” teic saimniece ILGA LAUCIŅA un piebilst, ka tas īpaši svarīgi ēdienu dekorēšanā.

Modernā pavārmāksla neatzīst nekādus sarežģītus un neparastus veidojumus: redīsu rozītes, gurķu šķēļu rozetes. Tomēr viesību saimnieces, ja vien ir laiks, uz smalki sagriezta rasola uzliek kādu dekoru, ne tikai diļļu pušķīti. Bet dažreiz pilnīgi pietiek ar trim krustiski pārliktiem maurlociņiem, lai ēdiens iegūtu šiku izskatu. Čakla saimniece grieķu salātiem visas sastāvdaļas sagriezīs perfekti vienādi, bet grieķu tavernas saimnieks uz šķīvja uzliks četrās daļās sašķēlētu tomātu, siera klucīti, veselas salātlapas un rupji sagrieztas sīpolu ripas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.