Foto: SHUTTERSTOCK

Ēdienu dažādībai: 8 veidi, kā interesanti sagriezt dārzeņus 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Marts – narcise, jūnijs – roze: kurš zieds atbilst jūsu dzimšanas mēnesim
Kokteilis
FOTO. “Tagad tētis viņu sargās…” Jāņa Timmas bijusī sieva emocionālā ierakstā parāda dāvanu, kas tapusi lielākajam basketbolista aizstāvim
Sasniegti rekordi. GPS signāla traucējumi ap Latviju koncentrējas divos plašos lokos 87
Lasīt citas ziņas

Kubiņi, stienīši, salmiņi, ripiņas? “Formai ir nozīme,” teic saimniece ILGA LAUCIŅA un piebilst, ka tas īpaši svarīgi ēdienu dekorēšanā.

Modernā pavārmāksla neatzīst nekādus sarežģītus un neparastus veidojumus: redīsu rozītes, gurķu šķēļu rozetes. Tomēr viesību saimnieces, ja vien ir laiks, uz smalki sagriezta rasola uzliek kādu dekoru, ne tikai diļļu pušķīti. Bet dažreiz pilnīgi pietiek ar trim krustiski pārliktiem maurlociņiem, lai ēdiens iegūtu šiku izskatu. Čakla saimniece grieķu salātiem visas sastāvdaļas sagriezīs perfekti vienādi, bet grieķu tavernas saimnieks uz šķīvja uzliks četrās daļās sašķēlētu tomātu, siera klucīti, veselas salātlapas un rupji sagrieztas sīpolu ripas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.