Viņam vienmēr ir problēmas 6

Visbiežākās Liekā Cilvēka problēmas ir – sievietes un veselība. Un nav svarīgi, kāda dzimuma jūs esat. Ja esat psiholoģiskais donors, jūs būsiet lietas kursā par Liekā Cilvēka veselības grūtībām. Un viņam liksies, ka viņš ir faktiski fatālā situācijā (pēc viņa vārdiem)… Visi jūsu mēģinājumi ieteikt vienkārši risināt problēmu – iet pie laba ārsta u.tml. – tiks nocirsti jau saknē. Nē, jūs noklausīsieties un jūs pat, pasarg’ Dievs! – noorganizēsiet konsultāciju pie laba ārsta, taču tas beigsies ar neko. Finālā – iztērēts jūsu un labā speciālista laiks.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas
Protams, Liekajam Cilvēkam ir arī problēmas darbā. Viņš tās jums pārstāstīs mēnešiem un gadiem. Turklāt vainīgi būs visi – sākot no stulbā priekšnieka. Ikviens jūsu mēģinājums mierināt nelaimīgo un aicināt priecāties par labo algu un citiem pozitīvajiem nosacījumiem darba vietā arī tiks nocirsti saknē. Liekajam Cilvēkam jūsu acu priekšā ir jācieš. Viņš to lieliski zina. Finālā – jūsu laika tēriņš.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.