Vidēji gaišai ādai 0

Ja vasarā vari iesauļoties samērā brūna, tonim nepazūdot no sejas arī rudenī un pat ziemas sezonā, padari to vēl zeltaināku ar izteiksmīgi sārtu lūpu krāsu. To izvēloties, pievērs uzmanību siltajiem toņiem, citādi pomāde kombinācijā ar sejas brūnumu var iegūt zilganu nokrāsu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Savukārt, ja ādai nav raksturīgs ne apsārtums, ne pelēcība vai bālums, bet tā vienkārši ir gaiša ar neitrālu apakštoni, izvēlies piesātinātu ogu toni vai vīna sarkanu lūpu krāsu, kas izcels arī sejas vaibstus.

Bet, ja lepojies ar iedegumu, sejai esot vieglā karameļu tonī, izcel to ar brūni sarkanu lūpu krāsu, vienlaikus grimā spēlējoties arī ar bronzas toņiem. Tāpat lieliski izskatīsies arī plūmju toņi.

Tumsnējai ādai

CITI ŠOBRĪD LASA

Tumsnējai ādai teicami izskatās gan rozā, gan bordo krāsas, gan koši sarkani un piesātināti toņi. Taču, ja ādai vairāk raksturīgas silto toņu nokrāsas, izvēlies oranžīgos toņus. Ja sejai nav izteikti silta vai vēsa apakštoņa, izcel izskatu ar ķiršu toņa lūpu krāsu, kombinējot to ar zeltainām ēnām, savukārt, ja ādai tomēr ir raksturīgs vēss apakštonis, izcel izskatu ar bordo krāsas lūpu krāsu, ļaujot tieši lūpām būt izskata galvenajam akcentam un acis ietonējot vien minimāli!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.