“Mēs ēdam par daudz.” Ārsts par to, ka ēšana ir kļuvusi par industriju 32

“Mēs ēdam par daudz,” atzina urologs, neauglības ārstēšanas speciālists Andris Ābele, viesojoties TV24 raidījumā “La Dolce Vita. Gatavo gudri”, kurā viņš gatavoja tomātu zupu ar baziliku un cieto sieru un krāsnī ceptu laša steiku.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Ābele norāda, ka ēšana ir kļuvusi par industriju, jo uz katra stūra kaut kas tiek piedāvāts. Piemēram, degvielas uzpildes stacijās.

“Mēs visu laiku ēdam, lai gan to nevajadzētu darīt,” ārsts saka, atgādinot, ka mūsdienās pārsvarā ir darbs notiek pie datoriem, tāpēc mums nevajag uzņemt tik daudz kalorijas, kā pirms 100 gadiem.

Visu raidījumu skaties šeit:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.