“Sievietes dažreiz vakariņu vietā izvēlas kefīru, bet tā nedariet!” Dziedātāja atklāj, kā, atsakoties no cukura un piena, mainīja dzīvi 0

“Es to iepriekš nemaz nestāstīju, tas bija mans mazais noslēpums,” Ciemos TV24 raidījumā “La Dolce Vita. Ēd vesels!” dziedātāja Jeļena Matule. Viņa gatavo puravu-kāpostu krēmzupu, kartupeļu uzkodu ar siļķi un sinepēm, un dārzeņu salātus ar seleriju kātiem, kā arī stāsta, kā atteikusies no neveselīgiem pārtikas produktiem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

“Starp mums meitenēm runājot, es trīs nedēļas izgāju detoksa programmu, kurā nelietoju konkrētus pārtikas produktus. Atteicāmies no cukura, visiem piena produktiem, alkohola un kafijas, jo man šķita, ka bez piena to nevarēšu iedzert,” viņa atklāj.

Izrādījās, ka pienā nav tikai laktoze un cukurs, ko daudziem organisms nespēj sašķelt, bet tajā ir arī kazeīns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pastāv divu veidu kazeīni A1 un A2. A1 ir govs pienā, daļai cilvēku organisms to nešķeļ un tas kā toksīns paliek organismā un veido mikroiekaisumus.

“Citreiz sievietes vakariņu vietā izvēlas iedzert kefīru, lai plakanāks vēders un nesanāk pirms gulētiešanas pārēsties, tomēr no rīta uzpūties vēders un kazeīns var būt pie vainas,” Matule min piemēru.

Viņa atklāj, ka pašai iekaisums radās tieši deguna gļotādā.

“Bet ir arī labais piens, ko mūsu ķermenis var pārstrādāt – tas ir kazas un aitas piens. Šodien plaši pieejams arī riekstu piens, rīsu pienu viņa neiesaka, jo tur ir glutēns.

Tās trīs nedēļas bija tik trakas, bet tas bija tā vērts, jo es sāku elpot!” dziedātāja priecājas.

SAISTĪTIE RAKSTI